O2 - coś dziwnego zrobiłem pilotem

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • samii
    Classic
    • 2007
    • 38

Zamieszczone przez djczas
    onyx73, tak ale jak kiedyś oglądałem ten wzmacniacz to nie widziałem gniazd na interkonekty albo już nie pamiętam czy były
    bo na 95% nie było, sygnał jest podawany z wyjść głośnikowych Audience'a :twisted:
    Czarny krążownik!
  • miecz
    Ambiente
    • 2006
    • 234

Spytam z lenistwa, bo nie chce mi się szukać w stosie książeczek, które dali do auta, a tu może jakiś specu będzie od razu wiedział...
    Otóż coś jakoś dziwnie zabrałem się do otwierania skody i tak popstrykałem guzikami na pilocie (tym od scyrozyka), że zaczęły mi migać awaryjne światła. Stało się tak chyba dla tego, że trzymając pilota w kieszeni i naciskając w ciemno pstryknąłem nie ten guzik, potem chyba jakoś go przytrzymałem bo nic się nie działo, pstryknąłęm drugi, a może też go przytrzymałem, czy jakoś tak. Nagle zaczęły migać światła awaryjne. Myślałem, że pomigają parę razy i przestaną, ale nie. Migały cały czas Próbowałem je wyłączyć pilotem, ale nie dało rady. Dopiero przyciskiem na desce rozdzielczej się udało. Po tym zjawisku przestało działać domykanie szyb z pilota.
    Czy jakąś z pilota kombinacją wyłączyłem tę funkcję? (bez wkładania klucza w drzwi?). A co to za funkcja włączająca z pilota awaryjne?
    Czy ja tu czegoś nie kumam, czy Octavii coś we łbie strzykło?

Komentarz

Pracuję...